LEGO Friends Aliya's kamer 41740

1994130
LEGO Friends Aliya's kamer 41740
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

In LEGO Friends Aliya's kamer zijn er schriften, een draaistoel, een laptop, een boek, een lamp en trofee. LEGO-nr. 41740

Verzin je eigen verhalen met deze LEGO Friends Aliya's kamerbouwset, waarin Paisley en Aliya samen verhalen schrijven tijdens hun logeerpartij.

De LEGO Friends-speelset bestaat uit een bouwbare slaapkamer vol details, plus twee minipoppetjes van Aliya en Paisley en een speelgoedhuisdier. De kamer weerspiegelt met accessoires zoals schriften, een draaistoel, laptop, boek, lamp en trofee Aliya's leergierige aard. Leuk detail: het werkstuk waar Aliya een onvoldoende voor kreeg en dat ze heeft verstopt onder haar stapel tienen! Misschien kan Paisley haar helpen om niet zo streng voor zichzelf te zijn. Als het tijd is om te ontspannen, is er een groot scherm om films te kijken en hondenaccessoires om met Aliya's puppy te spelen.

In Heartlake City kunnen kinderen van alles beleven: van dieren verzorgen tot boodschappen doen en de kamers van de LEGO Friends-personages verkennen. Ze kunnen dit speelgoed verzamelen en combineren met andere LEGO Friends-slaapkamerspeelsets. Het compacte formaat maakt dit het ideale reisspeelgoed; een perfect cadeau-idee voor meisjes en jongens die dol zijn op huisdieren en poppenhuizen. De kamer is ongeveer 8 cm hoog, 13 cm breed en 10 cm diep. In de doos zitten 209 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen met deze leuke minipoppetjesspeelset die de verbeelding stimuleert en ze uitnodigt om creatieve verhalen te bedenken met de personages een gezellig slaapfeestje houden in LEGO Friends-Aliya's kamer .
  • Inclusief een bouwbare slaapkamer met twee bedden, een draaistoel en bureau, twee minipoppetjes van LEGO Friends-personages Aliya en Paisley, plus een puppyfiguur en leuke accessoires, geïnspireerd op de passies van kinderen.
  • Ze kunnen de kamer verkennen terwijl de minipoppetjes van Paisley en Aliya verhalen schrijven. De slaapkamer laat zien dat Aliya een ambitieus meisje is; er zijn werkstukken te vinden, een laptop, een boek, een telefoon, een lamp en een trofee.
  • Aan het schattige tafeltje in de vorm van een wolk kunnen kinderen een warm drankje drinken, spelen met Aira de hond, of lekker zitten in de gezellige zithoek bij het raam om een boek te lezen en ze zullen de vele details geweldig vinden.
  • Bij deze leuke LEGO Friends-slaapkamerspeelset zijn digitale instructies inbegrepen in de LEGO Builder-app, met interactieve tools om de modellen te bekijken, sets op te slaan en de voortgang van je kind bij te houden.
  • LEGO-nr. 41740

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994130
Barcodes:
5702017415253
5702017415253
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
209
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
10x13x8 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,6x20,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,882
Totaal aantal beoordelingen:
17
5702017415253
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99 14.99

incl. BTW

Je bespaart 5.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends Aliya's kamer 41740
14.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?