LEGO Friends bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732

1994117
LEGO Friends bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Van deze LEGO Friends Bloemen- en decoratiewinkel in de stad-bouwset wordt elke bloemenliefhebber blij. LEGO-nr. 41732

Laat je creativiteit de vrije loop met deze LEGO Friends Bloemen- en decoratiewinkel in de stad. Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen een gedetailleerd LEGO Friends huis bouwen, inrichten en mooi neerzetten.

Het modulaire LEGO gebouw bestaat uit drie delen, zodatze het op verschillende manieren kunnen indelen. Ze zullen het geweldig vinden om alle details van de LEGO Friends bloemenwinkel, meubelwinkel en Adi's appartement te verkennen en te bouwen, elk met een eigen uitstraling. Daarna kunnen ze creatief aan de slag met het uitkiezen van meubels voor het lege appartement. De modelbouwset wordt geleverd met negen LEGO Friends-personages, waaronder Adi en Fiona uit de serie voor 2023, plus twee huisdieren, meubels in drie stijlen en diverse accessoires om leuke verhalen mee te bedenken. Bouwen wordt nog leuker met de LEGO Builder-app, met verschillende tools om de modellen in 3D te bekijken.

Kinderen ontdekken een wereld vol leuke avonturen met LEGO Friends Heartlake City speelgoed. Geef deze leuke set cadeau aan een kind dat helemaal weg is van poppenhuizen, minipoppetjes en design. De winkel is 34 cm hoog, 51 cm breed en 19 cm diep. In de doos zitten 2010 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen een prachtig displaymodel bouwen met dit aanpasbare LEGO Friends-bouwspeelgoed dat bestaat uit een modulair gebouw met drie aparte gedeeltes: een bloemenwinkel, een meubelwinkel en een gedetailleerd appartement.
  • Kinderen bouwen een LEGO Friends-huis en toveren dit om in een droomhuis door meubels te kiezen uit drie verschillende stijlen in de meubelwinkel, bloemen te kopen bij de bloemist en vervolgens het appartement naar hun eigen smaak in te richten.
  • Deze LEGO Friends-set voor oudere kinderen bevat negen personages, waaronder Adi, twee huisdieren en een heleboel accessoires voor fantasierijke rollenspellen zoals verhuisdozen, een verfblik en roller, een sleutel en een saxofoon.
  • Dankzij het modulaire ontwerp kunnen bouwers zelf de indeling voor de winkels en het appartement bepalen en wanneer ze klaar zijn met inrichten, kunnen ze hun creatieve vaardigheden vol trots tonen door het model mooi neer te zetten op hun kamer.
  • Dit LEGO Friends-speelgoed is ideaal voor kinderen die dol zijn op creatieve activiteiten, DIY-projecten en decoreren. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of speciale gelegenheid.
  • LEGO-nr. 41732

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 12 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994117
Barcodes:
5702017415185
5702017415185
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
9
Aantal onderdelen:
2010
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven, Huizen & gebouwen
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
19x51x34 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
58,4x11,7x37,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,643
Totaal aantal beoordelingen:
14
5702017415185
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
159.99 114.98

incl. BTW

Je bespaart 45.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends bloemen- en decoratiewinkel in de stad 41732
114.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?