LEGO Friends kampeervakantie 41726

1994128
LEGO Friends kampeervakantie 41726
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Waan je in het bos met deze LEGO Friends Kampeervakantiebouwset. De set bevat alles dat er nodig is om te kamperen. LEGO-nr. 41726

Laat kinderen kennismaken met kampeerpret met deze hele leuke LEGO Friends kampeervakantieset. Jonge bouwers gaan samen met de minipoppetjes van Autumn en Aliya op zoek naar de perfecte kampeerplek in het bos van Heartlake City.

Deze set met LEGO Friends-speelgoed bestaat uit een auto met een caravan. Het dak van de caravan is afneembaar en er zitten diverse accessoires bij de speelset zoals een speelgoedcamera, vlinder, kampvuur en marshmallows. Kinderen kunnen spelen dat ze foto's maken van een zeldzame vlinder, voordat ze marshmallows gaan roosteren op het kampvuur.

In het LEGO Friends-universum kunnen zelevensechte avonturen naspelen. Deze LEGO 4+ set bevat een startsteen. Een stevige basis waarmee ze een leuke bouwervaring tegemoet gaan, plus digitale instructies in de LEGO Builder-app, waarmee het bouwen van de speelgoedauto en caravan nog leuker wordt. Verras kinderen die houden van voertuigen en de natuur met dit leuke speelgoed als cadeau voor een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. De speelset is ongeveer 7 cm hoog, 19 cm lang en 6 cm breed. In de doos zitten 87 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen leuke kampeeravonturen in het bos naspelen met dit LEGO Friends-speelgoed, compleet met een caravan, een afneembare speelgoedauto en minipoppetjes van Aliya en Autumn.
  • Jonge avonturiers zullen het geweldig vinden om op zoek te gaan naar de perfecte kampeerplek in het bos van Heartlake City, foto's te maken met de speelgoedcamera, te genieten van een knus kampvuur en daarna lekker te gaan slapen in de caravan.
  • Ze kunnen de caravan vastmaken aan de vrolijk gekleurde auto; het dak van de caravan kunnen ze eraf halen om de slaapkamer en het keukengedeelte binnen te verkennen
  • Dit speelgoed bevat twee LEGO Friends-minipoppetjes: Autumn, die haar tijd graag in de natuur doorbrengt, en stadsmeisje Aliya, plus talloze leuke accessoires, zoals een speelgoedcamera, vlinder, kampvuur en marshmallows.
  • LEGO-nr. 41726

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 4 tot 10 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994128
Barcodes:
5702017415024
5702017415024
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
87
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Vakantie
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
19x6x7 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,3x20,5 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
5
Totaal aantal beoordelingen:
4
5702017415024
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
24.99 17.98

incl. BTW

Je bespaart 7.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends kampeervakantie 41726
17.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?