LEGO Friends Leo's kamer 41754

1994131
LEGO Friends Leo's kamer 41754
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO Friends Leo's kamerspeelset in leuk bakthema mag niet ontbreken in je collectie. LEGO-nr. 41754

De kleine bakkers en creatievelingen kunnen veel ontdekken met deze LEGO Friends-Leo's kamerspeelset. Leo heeft een studio gemaakt in zijn slaapkamer om filmpjes te maken voor zijn bakkanaal. Olly is een expert in het maken van video's en dus de ideale vriend om Leo te helpen.

Bij deze compacte set met reisspeelgoed zijn twee minipoppetjes inbegrepen van Leo en Olly, plus het speelgoedhuisdier Churro de kat. Er zitten verschillende accessoires bij de speelset, waaronder een kattenspeeltje, kookboek en camera. Als de vrienden klaar zijn met filmen, kunnen kinderen de balkondeuren openen zodat ze kunnen genieten van het uitzicht op zee vanuit de slaapkamer met strandthema.

Ze kunnen op avontuur in Heartlake City met LEGO Friends-speelgoed. Deze leuke set met speelgoed om te verzamelen is een echte aanrader voor kinderen die helemaal weg zijn van huisdieren, bakken of video's maken. Verras ze met dit leuke cadeau voor hun verjaardag of een andere speciale gelegenheid. De kamer is ongeveer 7 cm hoog, 14 cm breed en 10 cm diep. In de doos zitten 203 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen spelen dat ze videomakers zijn met deze LEGO Friends-Leo's kamerspeelset, inclusief studio en camera-apparatuur, een bakgedeelte met alle benodigdheden om heerlijke taarten te bakken, plus twee minipoppetjes en een kattenfiguur.
  • Leo's huis bevindt zich bij Harmony Beach in Heartlake City, dus er zijn leuke strandaccessoires te vinden in de slaapkamerinrichting zoals een surfboard en daarnaast zijn er stapelbedden en een plek om te voetballen na het filmen.
  • De speelset is inclusief LEGO Friends-minipoppetjes: bakfanaat Leo en video-expert Olly, die hem helpt met filmen, plus Churro de kat - laat het speelgoedhuisdier spelen door aan een hendel te draaien zodat het vissenspeeltje beweegt.
  • De talloze accessoires bij dit reisspeelgoed helpen kinderen van 6+ jaar om leuke verhalen te bedenken met de poppetjes: er is een kookboek, mengkom, lepel, flessen, een camera en een coole lamp voor de camera.
  • Dit speelgoed om te verzamelen is onderdeel van een collectie LEGO Friends-slaapkamerspeelsets; kinderen kunnen alle kamers van de vrienden in Heartlake City verkennen zoals Aliya's kamer (41740) of Nova's kamer (41755).
  • LEGO-nr. 41754

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 6 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Friends
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994131
Barcodes:
5702017415369
5702017415369
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
203
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Stadsleven
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
10x14x7 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
20,5x6,7x19 (LxBxH)
5702017415369
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
19.99 14.99

incl. BTW

Je bespaart 5.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Friends Leo's kamer 41754
14.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?