LEGO Harry Potter Verboden Bos magische wezens 76432

1999441
LEGO Harry Potter Verboden Bos magische wezens 76432
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Bouw het Verboden Bos en speel avonturen van Harry Potter na met deze mooie LEGO bouwset! LEGO-nr. 76432

Betreed het Verboden Bos met Ron Wemel en Hermelien Griffel. Er zijn overal magische wezens! Daar is Scheurbek, de hippogrief. En daar naast de boom ligt een jonge Terzieler. En kijk eens naar die prachtige gloeiende spin en paddenstoelen! Pas wel op voor het Keltische Aardmannetje dat door dit betoverde bos vliegt; hij zou je zomaar bij je oren kunnen pakken om je boven op een boom te laten vallen!


De set bevat bomen met bladelementen in nachtelijke kleuren, plus een spin en 4 paddenstoelen die oplichten in het donker om een betoverende sfeer te creëren. Ook inclusief 2 LEGO minifiguren - Ron Wemel en Hermelien Griffel - plus speelgoedfiguren van Scheurbek, een jonge Terzieler en een Keltisch Aardmannetje voor rollenspellen. 


Kinderen kunnen de modules in deze aanpasbare speelgoedset opnieuw indelen om allerlei scènes te creëren. Deze set uit de Tovenaarswereld stimuleert zelfstandig spelen en is leuk om samen met vrienden te bouwen en mee te spelen. Hij kan ook worden gecombineerd met andere LEGO Harry Potter bouwsets om je kind extra speelmogelijkheden te geven.


Eigenschappen:

  • Jonge Harry Potter fans kunnen hun eigen Verboden Bos bouwen en tot leven brengen met bekende Harry Potter personages en magische wezens.
  • Ron Wemel en Hermelien Griffel, plus speelgoedfiguren van Scheurbek met verstelbare kop en vleugels, een jonge Terzieler en een Keltisch Aardmannetje.
  • Het bouwbare Verboden Bos bevat bomen met bladelementen in nachtelijke kleuren en de modules kunnen op verschillende manieren met elkaar worden verbonden of gescheiden om allerlei scènes te creëren.
  • Een spin en 4 paddenstoelelementen die oplichten in het donker dragen bij aan de betoverende sfeer. De set bevat ook een vleermuisfiguur en een kalkoenpootelement voor creatief speelplezier.
  • Dit bouwspeelgoed voor kinderen kan worden gecombineerd met modellen uit andere LEGO Harry Potter bouwsets voor extra speelmogelijkheden.
  • Met LEGO Harry Potter sets kunnen fans beroemde scènes naspelen, unieke verhalen verzinnen of de modellen op een mooi plekje neerzetten.
  • Het modulaire Verboden Bos in deze 172-delige LEGO set is ca. 15 cm hoog, 31 cm breed en 11 cm diep in de basisopstelling.
  • LEGO-nr. 76432
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Harry Potter
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999441
Barcodes:
5702017599502
5702017599502
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
172
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Harry Potter
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
11x31x15 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
19,1x26,2x4,6 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
358
5702017599502
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
29.99 24.99

incl. BTW

Je bespaart 5.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Harry Potter Verboden Bos magische wezens 76432
24.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?