LEGO Jake & Neytiri’s eerste vlucht op Banshee 75572

1993271
LEGO Jake & Neytiri’s eerste vlucht op Banshee 75572
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Bedenk je eigen spannende avonturen met deze mooie LEGO Avatar Jake & Neytiri’s eerste vlucht op Banshee set. LEGO-nr. 75572

Ken jij een Avatar fan of kind van 9 jaar of ouder die van natuur en actie houdt? Deze LEGO Avatar Jake en Neytiri's eerste Banshee-vlucht bouwspeelgoedset komt goed van pas. Kinderen kunnen bewijzen dat ze het waard zijn om zich bij de Na'vi aan te sluiten en met een Banshee rond de Hallelujah Mountains te vliegen!

 

De LEGO Avatar speelset bevat minifiguren van Jake Sully en Neytiri, 2 verstelbare Banshee (Ikran) draakachtige figuren, plus een gedeelte van de Hallelujah Mountains met glow-in-the-dark stukken. Kinderen sluiten zich aan bij Jake en Neytiri terwijl ze zachtjes op de Banshee klimmen, hun Na'vi kuru verbinden met het wezen en de wolken in vliegen. Er zijn verschillende niveaus van de berg om te bekijken terwijl ze rondvliegen, dan landen en de Banshee een knuffel en een traktatie geven. Stimuleer de creativiteit van kinderen of filmfans met een set die de omgeving van Pandora weerspiegelt terwijl kinderen en gezinnen favoriete scènes naspelen of nieuwe verhalen maken. Verbind verschillende sets (apart verkrijgbaar) om de speelmogelijkheden uit te breiden en je eigen versie van Pandora te bouwen.

 

Vol met iconische personages en bekende locaties, biedt deze mooie LEGO Avatar set kinderen een leuke speelervaring en spannende verhaalopties. Het model ziet er ook geweldig uit op een plank, met een gedetailleerde constructie die is gemaakt om een ​​wezen te poseren, zodat oudere fans kunnen genieten van een vreugdevolle focus terwijl ze het kleurrijke universum bouwen.

 

Eigenschappen:

  • Deze LEGO Avatar set bestaat uit 2 Banshee figuren, Jake Sully en Neytiri minifiguren, en glow-in-the-dark berg elementen met zitstokken.
  • De grote Banshee draakachtige figuren zijn beweegbaar en hebben prachtig gedessineerde, buigbare vleugels, plus ruimte op de rug voor een minifiguur.
  • Het gedeelte van Pandora's Hallelujah Mountains heeft glow-in-the-dark planten, een waterval en 2 zitstokken om de Banshees op uit te stallen.
  • De set bevat Jake Sully en Neytiri minifiguren, elk met een speer die op de rug van de Banshees kan worden geklemd tijdens de vlucht.
  • Dit LEGO Avatar bouwspeelgoed bevat 3 instructieboekjes waarmee vrienden en familie tegelijkertijd aan verschillende onderdelen kunnen werken.
  • Elk van de kleurrijke Banshees meet meer dan 6 cm hoog, 27 cm lang en 32 cm breed en kan de minifiguur van Jake of Neytiri dragen.
  • De set bestaat uit 572 onderdelen.
  • LEGO-nr. 75572

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 9 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Avatar
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1993271
Barcodes:
5702016913682
5702016913682
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
572
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Disney
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
38,1x7x26 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
628
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,75
Totaal aantal beoordelingen:
24
5702016913682
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
54.99 34.98

incl. BTW

Je bespaart 20.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Jake & Neytiri’s eerste vlucht op Banshee 75572
34.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

ActieLEGO® Loyalty spaaractie

Koop voor 150.- aan LEGO sets en spaar voor jouw GRATIS LEGO cadeau. Lees alles over LEGO Loyalty spaaractie. Geldig t/m 1-9-2024

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?