LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd 76261

1997458
LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd 76261
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De ultieme krachtmeting uit Spider-Man: No Way Home van Marvel Studios. Een 360 gradenset boordevol klassieke personages en webschietende actie! LEGO-nr. 76261

Sluit je aan bij 3 (ja, drie!) Peter Parkers terwijl ze het opnemen tegen Green Goblin, Electro en Sandman in de ultieme confrontatie uit Spider-Man: No Way Home van Marvel Studios. Doctor Strange, Ned en MJ komen aan via portalen. Doc Ock klimt om het gebouw heen om te helpen. Zullen de 3 webschieters de eindstrijd winnen? Alleen jij kunt beslissen, terwijl je in een spectaculair Spider-Verse vol actie en avonturen terechtkomt!


LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) is een model dat de spectaculaire finale van de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home weergeeft. Dit verbluffende eerbetoon aan Spider-Man zit boordevol bekende personages en webschietende actie die fans van 10 jaar en ouder nog lang zal boeien. 3 universums in 1 bouwbare speelset Deze 360 gradenset bevat geweldige LEGO Marvel minifiguren, waaronder 3 versies van Spider-Man: de vriendelijke buurtheld Spider-Man (Tobey Maguire), de geweldige Spider-Man (Andrew Garfield) en Spider-Man (Tom Holland). 


De andere minifiguren zijn Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ en Doc Ock. Er zijn 3 minifiguursteunen voor actie in de lucht, een afneembaar dak dat Sandmans hand onthult, toegang tot een portaal aan de achterkant en een zacht webelement om minifiguren te omhullen. Voor extra digitaal plezier kunnen bouwers inzoomen, sets in 3D draaien en hun voortgang bijhouden met de leuke, intuïtieve LEGO Builder app.


Eigenschappen:

  • Een eerbetoon aan Spider-Man – LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd (76261) combineert klassieke personages met actie uit de Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home.
  • Bekende personages – de vriendelijke buurtheld Spider-Man (Tobey Maguire), de geweldige Spider-Man (Andrew Garfield), Spider-Man (Tom Holland), Electro, Doctor Strange, Green Goblin, Ned, MJ en Doc Ock.
  • Boordevol plezier om te spelen en neer te zetten – 3 minifiguursteunen maken actie in de lucht mogelijk, een afneembaar dak toont Sandman, de achterkant kan open voor toegang tot een portaal, een zacht web omhult slechteriken en nog veel meer.
  • Cadeau voor jonge superhelden – geef deze speelset cadeau aan Marvel filmfans van 10 jaar of ouder voor een verjaardag, de feestdagen of als verrassing tussendoor.
  • 360 gradenmodel – het model is ca. 18 cm hoog, 20 cm breed en 22 cm diep en vormt vanuit elke hoek een opvallende blikvanger.
  • Intuïtieve bouwinstructies – kinderen kunnen de LEGO Builder app downloaden voor een complete bouwervaring met digitale functies om in te zoomen en modellen in 3D te draaien, sets te bewaren en hun voortgang bij te houden.
  • Breid het superheldenplezier uit – het uitgebreide assortiment LEGO Marvel bouwspeelgoed biedt kinderen eindeloze fantasierijke mogelijkheden om te bouwen, spelen en neer te zetten.
  • Kwaliteit gegarandeerd – LEGO onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten zijn.
  • Veiligheid staat voorop – LEGO stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 76261
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 10 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Marvel
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997458
Barcodes:
5702017419770
5702017419770
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
9
Aantal onderdelen:
900
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Marvel, Spider-Man
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
20x22x18 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
37,2x7,6x35,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
1128
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,609
Totaal aantal beoordelingen:
23
5702017419770
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
104.99 84.99

incl. BTW

Je bespaart 20.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Marvel Spider-Man eindstrijd 76261
84.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?