LEGO Marvel Koning Namors troonzaal 76213

1991353
LEGO Marvel Koning Namors troonzaal 76213
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Deze LEGO Marvel Koning Namors troonzaal set uit Black Panther: Wakanda Forever bevat een coole, bouwbare onderzeeër. LEGO-nr. 76213

Jonge superhelden staat een heleboel onderwateractie te wachten met de LEGO Marvel Koning Namors troonzaal bouwset. Deze gestroomlijnde, stijlvolle versie van de Skirmisher-onderzeeër uit de Marvel Studios film Black Panther: Wakanda Forever beschikt over noppenschieters die kinderen kunnen afvuren als ze zich moeten verdedigen tegen de schurk Attuma. Met dit bouwbare Black Panther-speelgoed ontdekken ze de tempel van koning Namor en zijn met zeewier overwoekerde troonzaal. Als de missie achter de rug is, keren kinderen terug naar de onderzeeër en gaan ze op weg naar nog meer onderwateravonturen. De set is inclusief drie minifiguren van Shuri, Attuma en koning Namor, samen met hun coole wapens en accessoires.

Met LEGO Marvel bouwsets beleven kinderen de actie uit de Marvel-films opnieuw door bekende omgevingen, voertuigen en figuren te bouwen, scènes na te spelen of zelf spannende verhalen te bedenken met personages zoals Iron Man, Spider-Man en The Avengers. Met dit leuke cadeau verras je iedere Marvel-fan!

Eigenschappen:

  • Beleef fantastische avonturen met dit LEGO Marvel constructiespeelgoed dat bestaat uit een Skirmisher-onderzeeër, minifiguren en de van LEGO stenen gebouwde troonzaal uit Marvel Studios' Black Panther: Wakanda Forever.
  • Het bouwbare onderzeeërspeelgoed beschikt over noppenschieters en de troonzaal van koning Namor is versierd met zeewier, vissen en een haaienbek die open kan en waar een LEGO poppetje in past.
  • Er zijn eindeloos veel avontuurlijke verhalen bedenken met de drie LEGO minifiguren van Shuri, Attuma en koning Namor, plus talloze coole accessoires en wapens.
  • Spannende onderwateravonturen uit de film komen tot leven via de favoriete Black Panther personages die ook een mooi plekje op hun kamer kunnen krijggen!
  • Het compacte formaat maakt dit bouwspeelgoed ideaal om overal mee naartoe te nemen en is dan ook een fantastisch cadeau om fans van Black Panther en Marvel Avengers superhelden mee te verrassen.
  • De troonzaal is ongeveer 4 cm hoog, 13 cm lang en 4 cm breed. Deze set bestaat uit 355 onderdelen.
  • LEGO bouwstenen en onderdelen worden uitvoerig getest en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge, wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 76213

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 7 tot 14 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Marvel
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1991353
Barcodes:
5702017154572
5702017154572
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
3
Aantal onderdelen:
355
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Marvel
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
13x4x4 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
35,1x6,2x19 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,28
Totaal aantal beoordelingen:
25
5702017154572
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
34.99 17.98

incl. BTW

Je bespaart 17.01.-
Sale

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Marvel Koning Namors troonzaal 76213
17.98

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Al voor 4.99 thuisbezorgd. Gratis verzending vanaf 20.-
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?