LEGO Marvel Venom figuur 76230

1993269
LEGO Marvel Venom figuur 76230
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Ga de strijd aan met Spider-Man en bedenk spannende avonturen met deze coole LEGO Marvel Super Heroes Venom figuur! LEGO-nr. 76230

Verras jonge actieliefhebbers vanaf 8 jaar met de meest geweldige alien uit het Spider-Man Universum: Venom. De bouwbare LEGO Marvel Venom figuur is ongeveer 23 cm hoog; kinderen kunnen de slechterik uit de Marvel films gebruiken om allerlei verhalen na te spelen.

 

Deze volledig verstelbare actiefiguur is een realistische versie van Venom, de buitenaardse symbioot uit het Marvel Universum. De superschurk heeft klauwachtige vingers en kinderen kunnen hem gemakkelijk allerlei houdingen laten aannemen tijdens urenlange spannende missies. Wanneer hij even niet de straten onveilig maakt, kunnen kinderen de collectible op een mooi plekje neerzetten.

 

Met LEGO Marvel constructiespeelgoed treden jongens en meisjes in de voetsporen van superhelden zoals Spider-Man, Iron Man of de Hulk, en beleven ze urenlang speelplezier vol actie. Dit indrukwekkende model van de superschurk Venom is een geweldige toevoeging aan de verzameling van Marvel fans! Verras ze met dit leuke cadeau voor een verjaardag of een andere gelegenheid. Met de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen deze bouwbare Venom actiefiguur tijdens het bouwen bekijken, draaien en erop inzoomen, waardoor het bouwproces nog leuker en interactiever wordt.

 

Eigenschappen:

  • Kinderen kunnen de spannendste scènes uit de Spider-Man films naspelen met deze LEGO Marvel Venom figuur: een volledig verstelbare actiefiguur van de buitenaardse slechterik.
  • Deze unieke, realistische Venom figuur is ongeveer 23 cm hoog; de figuur heeft gewrichten in de armen, de benen en het hoofd en zit vol met authentieke details, zoals de grote tanden en klauwachtige vingers.
  • Dit LEGO Marvel Spider-Man constructiespeelgoed is volledig verstelbaar; de actiefiguur kan iedere houding aannemen, zodat kinderen de gevechten met deze iconische buitenaardse figuur uit het Spider-Man universum na kunnen spelen.
  • Zodra de actie voorbij is, ziet deze superschurk er ook nog eens geweldig uit als pronkstuk in de kinderkamer; het is een fantastische toevoeging aan iedere superheldenverzameling.
  • Kinderen kunnen hun LEGO Marvel universum uitbreiden met andere collectibles, zoals LEGO Marvel Miles Morales figuur (76225) en LEGO Marvel Spider-Man figuur (76226).
  • Afmetingen: de figuur is ca. 23 cm hoog.
  • Bestaat 297 onderdelen.
  • LEGO-nr. 76230

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 14 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Marvel
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1993269
Barcodes:
5702017324340
5702017324340
Aantal onderdelen:
297
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Figuren:
Disney, Marvel, Spider-Man
Kleur:
Zwart
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
18,9x6,8x26 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
366
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,546
Totaal aantal beoordelingen:
11
5702017324340
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
29.99

incl. BTW

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Marvel Venom figuur 76230
29.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?