LEGO Minecraft het Panda huis 21245

1994137
LEGO Minecraft het Panda huis 21245
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Gebruik de LEGO Minecraft Het Panda Beweegbaar Huis-set met dierenfiguren en Skeletfiguur om je avonturen nog spannender te maken. LEGO-nr. 21245

Is je kind een liefhebber van Minecraft en dieren? Dan is deze LEGO Minecraft-Het Panda Huis-bouwset het perfecte cadeau. Deze supergrote panda, die ook dienstdoet als huis, zal zeker indruk maken op Minecraft-spelers.

Dit pandahuis van drie verdiepingen heeft een opening aan de achterkant die kinderen toegang geeft tot de gemeubileerde kamers. Ze kunnen het Minecraft-huis op verschillende manieren aanpassen door de scharnierende constructie; ze kunnen het huis zittend, rechtop of op vier poten neerzetten. Ook de inrichting van de kamers kunnen ze steeds weer aanpassen. Bij de set zijn LEGO Minecraft-figuren van een jungleonderzoeker, een panda, een babypanda en een skelet inbegrepen. In de bamboejungle buiten kunnen spelers taart voeren aan de panda's. Met de LEGO Builder-app, met intuïtieve zoom- en draaifuncties, kunnen kinderen het pandahuis visualiseren tijdens het bouwen.

Met LEGO Minecraft-bouwspeelgoed spelen en bouwen kinderen iconische Minecraft-avonturen na. Deze bouwbare versie van de Minecraft-game is een fantastisch cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op huizen bouwen, games en dieren. Het pandahuis is ongeveer 22 cm hoog, 11 cm breed en 10 cm diep. In de doos zitten 553 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Deze veelzijdige LEGO Minecraft-Het Panda Huis-set bestaat uit een bouwbaar huis met drie verdiepingen dat eruitziet als een megagrote Minecraft-panda met kamers en beweegbare onderdelen, zodat het huis kan bewegen als een panda.
  • De achterkant van het LEGO Minecraft-huis kan open, zodat kinderen toegang hebben tot de gemeubileerde kamers aan de binnenkant, waar ze allerlei coole accessoires vinden om creatief met dit speelgoed te spelen.
  • Door de scharnierende constructie, inclusief het hoofd, kan het pandahuis rechtop, op vier poten of zittend worden geplaatst en het interieur van de kamers kan steeds worden aangepast.
  • Bij de bouwset zitten verschillende LEGO Minecraft-figuren van een jungleonderzoeker, een skelet, een panda en een babypanda, plus talloze accessoires zoals een kruisboog en een hamer om aanvallers op afstand te houden en de dieren te beschermen.
  • Buiten bij het Minecraft-huis bevindt zich een bamboejungle waar Minecraft-fans kunnen genieten van hun favoriete tijdverdrijf: de panda's heerlijke taartjes voeren!
  • LEGO-nr. 21245

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Minecraft
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1994137
Barcodes:
5702017415802
5702017415802
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
2
Aantal onderdelen:
553
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Fantasy
Figuren:
Minecraft
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
10x11x22 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
28,5x10,1x26,3 (LxBxH)
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,96
Totaal aantal beoordelingen:
25
5702017415802
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
49.99 44.99

incl. BTW

Je bespaart 5.-

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO Minecraft het Panda huis 21245
44.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?