LEGO NINJAGO altaar van de Stenen Draak 71819

1999429
LEGO NINJAGO altaar van de Stenen Draak 71819
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Met de LEGO NINJAGO altaar van de Stenen Draak bouwset kunnen kinderen NINJAGO-avonturen naspelen en zelf bedenken! LEGO-nr. 71819

Deze LEGO NINJAGO altaar van de Stenen Draak set is het ideale model om avonturen mee na te spelen en vol trots neer te zetten. Geniet van het bouwen van het indrukwekkende altaar voordat je de ninja's helpt het tegen Lord Ras op te nemen. Ontdek de interactieve functies van de set door het trainingsgedeelte heen en weer te bewegen of door tegen de boeken in de bibliotheek te duwen om een geheime kamer te onthullen. Zet het model na het spelen op een plank in je kamer neer.


Deze avonturenspeelset zit vol interactieve kenmerken en functies die het een ideale set maken voor urenlang speelplezier of als indrukwekkend model dat kinderen op een plank of nachtkastje kunnen neerzetten. De ninjaspeelset bevat een stenen draak, een trainingsgedeelte dat heen en weer kan worden bewogen terwijl de personages strijden, een waterval, een kersenboom, een bibliotheek met boekrollen, boeken en theeservies en een geheime kamer die wordt onthuld als je op de boeken in de bibliotheek duwt. 


Dit bouwmodel wordt geleverd met 6 minifiguren van NINJAGO personages: Meester Lloyd met een staf, Meester Wu met een speer, Nya met 2 katana's en een paar ninja-sai, Kai met 2 katana's en een zwaard, Euphrasia met een staf en Lord Ras met zijn hamer. Kinderen hebben alles wat ze nodig hebben om spannende ninjaduels na te spelen.


Eigenschappen:

  • Jongens en meisjes vanaf 13 jaar kunnen deze grote altaar van de Stenen Draak set met bewegende details en veel minifiguren van NINJAGO personages bouwen, ermee spelen en vol trots neerzetten.
  • De set bevat een stenen draak, een waterval, een kersenboom, een bibliotheek met boekrollen, boeken en een theeservies en een geheime kamer.
  • De ninjaspeelset heeft een trainingsgedeelte dat heen en weer kan worden bewogen terwijl de personages strijden en een geheime kamer die wordt onthuld als je op de boeken in de bibliotheek duwt.
  • Bouwbaar model met Meester Lloyd, Meester Wu, Lord Ras, Nya, Kai en Euphrasia, zodat kinderen de actie uit seizoen 2 van de tv-serie NINJAGO Dragons Rising kunnen naspelen.
  • Ontdek intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app waarmee bouwers kunnen inzoomen en hun model kunnen draaien in 3D, hun voortgang kunnen bijhouden en sets kunnen opslaan terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen.
  • Dit ninjaspeelgoed met 1212 onderdelen is ca. 22 cm hoog, 17 cm breed en 29 cm diep.
  • LEGO-nr. 71819
Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 13 tot 17 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Ninjago
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1999429
Barcodes:
5702017584614
5702017584614
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2024
Aantal minifiguren:
6
Aantal onderdelen:
1212
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
29x17x22 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
37,2x35,5x35,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
1572
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,5
Totaal aantal beoordelingen:
2
5702017584614
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
119.99 89.99

incl. BTW

Je bespaart 30.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO NINJAGO altaar van de Stenen Draak 71819
89.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?