LEGO NINJAGO Tempel van de Kristalkoning 71771

1992229
LEGO NINJAGO Tempel van de Kristalkoning 71771
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

Je favoriete actiescènes uit de tv-serie Ninjago: Crystallized speel je na met deze LEGO Ninjago Tempel van de Kristalkoning-speelset! LEGO-nr. 71771

Bedenk spannende verhalen of speel favoriete scènes uit de tv-serie Ninjago: Crystallized na met deze LEGO Ninjago Tempel van de Kristalkoning-speelset. Het speelgoed zit vol coole functies en kenmerken, waaronder de troon van de Kristalkoning, een zwevende gevangenis en een aantal valstrikken die kinderen moeten omzeilen.

De set bestaat uit een grote tempel van de Kristalkoning, zes LEGO Ninjago poppetjes, waarmee ninjafans allerlei avonturen boordevol actie kunnen beleven. Er zijn figuren van Cole, Zane, Kai en Jay en een exclusieve minifiguur van de Kristalkoning met vier armen en een Wraakstenen Bewaker met een kristallen harnas.

Met LEGO Ninjago speelgoed staat kinderen een hoop actie te wachten in een betoverende fantasie-setting waarin ze strijden tegen het kwaad. Om het bouwen van het model nog leuker te maken, zijn er interactieve, digitale bouwinstructies inbegrepen bij deze ninjaspeelset. Ze zijn te vinden in de gratis LEGO Bouwinstructies-app voor smartphones en tablets. Kinderen kunnen de zoom- en draaifuncties gebruiken om het model van de tempel te visualiseren tijdens het bouwen en hun voortgang opslaan in de app. Geef deze leuke set cadeau aan kinderen die gek zijn op LEGO Ninjago.

De Tempel van de Kristalkoning is ongeveer 13 cm hoog, 10 cm breed en 18 cm diep. In de doos zitten er 703 onderdelen.

Eigenschappen:

  • Kinderen brengen de actie en de personages uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized tot leven met deze LEGO Ninjago Tempel van de Kristalkoning-speelset.
  • De set bestaat uit een tempel om zelf te bouwen, vol met toffe details, zoals de troon van de Kristalkoning, een zwevende gevangenis en een aantal valstrikken.
  • Inclusief vier exclusieve Ninjago minifiguren van ninja’s Cole, Zane, Kai en Jay, en een aantal elementwapens zoals zwaarden, ninjasterren, nunchaku en een zeis.
  • Bij deze speelset is er ook een exclusieve minifiguur van de Kristalkoning inbegrepen, met 4 armen en zwaarden, en een Wraakstenen Bewaker met met kristalwapens.
  • Kinderen kunnen naar de top van de tempel klimmen en allerlei gevaarlijke valstrikken omzeilen om het gestolen elementwapen terug te krijgen van de Kristalkoning op zijn troon.
  • Alle LEGO onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn, dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
  • LEGO-nr. 71771

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 12 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO Ninjago
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1992229
Barcodes:
5702017152035
5702017152035
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2022
Aantal minifiguren:
6
Aantal onderdelen:
703
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmeting (cm):
18x10x13 (LxBxH)
Afmetingen verpakking (cm):
35,3x7,5x37,3 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
1066
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,714
Totaal aantal beoordelingen:
21
5702017152035
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
79.99 59.99

incl. BTW

Je bespaart 20.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO NINJAGO Tempel van de Kristalkoning 71771
59.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?