• Home
  • Sony onthult prijs en releasedatum PS5 | Alles over PS5 | Intertoys

Sony onthult prijs en releasedatum PS5!

Publicatiedatum: 17-09-2020

PS5 Play has no limits

De kogel is door de kerk! Sony heeft tijdens de PlayStation 5 Showcase officieel de releasedatum en de prijs van de PlayStation 5 bekendgemaakt! De console is vanaf 19 november verkrijgbaar voor een prijs van 399.99 euro voor de All Digital Edition en 499.99 euro voor de versie met schijflade..

Maandenlang keken fans over de hele wereld uit naar de onthulling van de prijs en releasedatum van Sony’s nieuwste console. Met de officiële bekendmaking is het lange wachten eindelijk voorbij. Wel zit er een klein tijdsverschil in de lancering van de PlayStation 5. In de Verenigde Staten, Japan, Canada, Mexico, Australië en Nieuw-Zeeland is de console namelijk vanaf 12 november verkrijgbaar. Een week later volgt de rest van de wereld.


Prijs DualSense controller en PlayStation Plus Collection

Naast de bekendmaking van de prijs van de PlayStation 5 heeft Sony ook uit de doeken gedaan wat de nieuwste draadloze DualSense controller moet gaan kosten. Deze verschijnt op de markt voor een prijs van 69.99 euro. Ook mogen spelers uitkijken naar PlayStation Plus Collection. Dit is een extra toevoeging voor de PlayStation Plus abonnees. Met PlayStation Plus Collection zijn spelers in staat om geselecteerde toptitels van de PlayStation 4 rechtstreeks te downloaden naar de PlayStation 5. Enkele games die je mag verwachten zijn God of War, Fallout 4, Persona 5, Batman: Arkham Knight, Bloodborne en Monster Hunter: World.


Wil jij zo snel mogelijk je pre-order voor de PlayStation 5 plaatsen? Houd dan deze PlayStation 5 pagina goed in de gaten!