• Home
  • Intertoys YouTube: ontdek alle filmpjes over speelgoed! | Intertoys

Intertoys YouTube

Ontdek al het speelgoed dat is getest door onze Toy Testers, unbox samen met LEGO Expert Bob de nieuwste LEGO sets en leer een volledige speluitleg in 3 minuten. Op het YouTube-kanaal van Intertoys vind je video’s van de leukste producten en speelgoedmerken.

Tips & advies

De zoektocht naar El Dorado speluitleg in 3 minuten

Benieuwd hoe je het bordspel De Zoektocht naar El Dorado speelt? In onze speluitleg weet je in 3 minuten precies hoe je dit spel speelt en wat alle regels zijn.


7 Rounds speluitleg in 3 minuten

Binnen 7 rondes zo veel mogelijk punten verzamelen door je kaarten te spelen, trekken of stelen? Ontdek wat de spelregels zijn van het kaartspel 7 Rounds.


Magic 8 Ball bordspel speluitleg in 3 minuten

Versla Gadworm de Draak tijdens jouw avontuur in het spannende bordspel Magic 8 Ball magische ontmoetingen. In 3 minuten leer jij alles over dit spel.UNBOXING LEGO inspiratie


UNBOXING LEGO DREAMZzz dhr. Oz’s ruimtebus 71460

Beleef een wilde rit door de magische droomwereld met LEGO DREAMZzz dhr. Oz’s ruimtebus. In dit filmpje ontdek je wat deze set allemaal te bieden heeft.


SET REVIEW LEGO Icons rustgevende tuin 10315

Ga samen met LEGO Expert Bob op een rustgevende reis door deze nieuwe LEGO Icons set van De rustgevende tuin. Ontdek alles wat je nodig hebt om deze zentuin te bouwen.


UNBOXING LEGO DREAMZzz fantastische boomhut 71461

Speel jouw favoriete scènes na uit de populaire tv-serie LEGO DREAMZzz en bouw de fantastische boomhut. Welke avonturen beleef jij vandaag?Toy Testers inspiratie


Gabby’s Poppenhuis Kitty’s tuin boomhut

Breid Gabby's Poppenhuis uit met Kitty's schitterende boomhut en ontdek alle verrassingen. De Toy Testers hebben het speelplezier al voor je getest!


Magic Mixies Mixlings magische kasteel speelset

Ontdek een wereld vol magie met de Magic Mixies Mixlings en laat je verrassen door deze speelset. Welke verrassing toveren de Toy Testers nu uit hun ketel?


Toy Testers spelen met Miniverse Make It Mini Food

Ga als chefkok aan de slag met de Miniverse Make it Mini Food en maak de meest verrassende gerechten! Is jouw restaurant of café al geopend?Laat je inspireren door het YouTube-kanaal van Intertoys

Ben je op zoek naar een cadeau of benieuwd hoe een bepaald product werkt voordat je deze aanschaft? Bij Intertoys vind je allerlei YouTube-filmpjes waarmee je genoeg inspiratie opdoet. Of je nu op zoek bent naar iets leuks voor jezelf of een ander, de kans is groot dat je na het kijken van onze video’s precies weet wat nu trendy is.


Zo hebben onze Toy Testers het nieuwste speelgoed al grondig voor je getest en unboxt LEGO Expert Bob de gaafste nieuwe sets. Zo weet jij zeker dat je met het allerleukste cadeau aankomt op een verjaardag!


Op het YouTube-kanaal van Intertoys vind je allerlei verschillende video’s. Ontdek wat de laatste trends van dit moment zijn en welk speelgoed het meest populair is. Waar wacht je nog op? Laat dat kijkplezier maar beginnen!


Leer een nieuwe spel met een speluitleg Youtube-filmpje van Intertoys

Als je advies kunt gebruiken op het gebied van speelgoed, ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Als speelgoedexpert houden we je natuurlijk graag op de hoogte van de laatste trends, games en alles wat met speelgoed te maken heeft.


Wat dacht je van onze filmpjes waarin we je in drie minuten uitleggen hoe een spel werkt? Of je nu een geheugenopfrisser van de regels kunt gebruiken of het spel voor het eerst speelt, met deze speluitleg filmpjes op het YouTube-kanaal van Intertoys word je een échte spelmaster.


Als één van de eersten op de hoogte zijn van onze nieuwste video’s? Vergeet je dan niet op het YouTube-kanaal van Intertoys te abonneren. Zo mis je nooit meer een nieuw filmpje!