Het allerleukste vakantie speelgoed!

Publicatiedatum: 6-8-2021

De vakantie is weer begonnen en dat betekent dat de koffers weer ingepakt kunnen worden. Of je nu naar de camping, een hotel of een vakantievilla gaat, de kans is groot dat je het mooie weer opzoekt. Hoe mooier het weer, hoe meer tijd je waarschijnlijk buiten doorbrengt. Buitenspeelgoed kan daarom niet ontbreken op je inpaklijstje. Maar wat is nu eigenlijk het beste vakantie speelgoed om mee te nemen op reis?

Lekker spatteren in het water

Waterspeelgoed is natuurlijk onmisbaar tijdens hoge temperaturen. Als je kinderen het liefst de hele dag in de zee of in het zwembad liggen is het wel zo leuk om daar het juiste vakantie speelgoed voor in en op het water voor te hebben. Zo kunnen ze uren ronddobberen op een luchtbed of zwemmen met een zwemband. Of neem een opblaasbare krokodil of flamingo mee in het zwembad om op te liggen. Doordat het allemaal opblaasartikelen zijn, is het ook nog eens supermakkelijk mee te nemen in de koffer. Wel zo handig!

De echté waterratten liggen het liefst niet op het water, maar ín het water. Het liefst zo diep en lang mogelijk kopje onder. Maak er een echte uitdaging van door duikspeeltjes naar de bodem te gooien en er zoveel mogelijk op te duiken. Gebruik een snorkel om zo lang als je kunt onder water te blijven of zet een duikbril op om je ogen te beschermen tegen het chloor.

Waterspeelgoed bij Intertoys
Duikspeelgoed bij Intertoys

Het leukste vakantie speelgoed voor op de camping

Wie speelt er nou niet graag een spelletje of sport op vakantie? Intertoys beschikt over het juiste vakantie speelgoed om dat te verwezenlijken! Laat het fanatisme maar in je naar boven drijven en speel een potje met strand rackets. Hoe vaak kunnen jullie het balletje overslaan? Of speel een potje badminton en sla de shuttle zo, dat je tegenstander hem niet kan terugslaan. Als je liever een spel speelt met al je vriendjes op de camping kun je natuurlijk altijd kiezen voor een Frans potje Jeu de boules. Gooi het kleine balletje en probeer de andere ballen er zo dicht mogelijk bij in de buurt te gooien. Een ander spel voor urenlang vermaak is het spel Kubb. Hierbij moet je met de stokken de houten blokken, oftewel kubbs, omgooien. Het team dat als eerste de kubbs en de koning heeft omgegooid, wint!

Zandkastelen bouwen

Vakantie speelgoed is er natuurlijk ook voor op het strand! Als je op vakantie gaat in de buurt van het strand, kan zandspeelgoed natuurlijk niet ontbreken in je koffer. Je kindje kan zich uren vermaken op het strand met een schepje en een emmer. Bouw de mooiste zandkastelen, zo hoog als je maar kunt! Wie weet gaat er wel een echte zeemeermin in wonen. Je kunt ook zandspeeltjes meenemen om verschillende creaties te maken. Maak bijvoorbeeld een overheerlijk zandijsje of een levensechte krab.

Vakantie is natuurlijk altijd al een feestje, maar met leuk vakantie speelgoed maak je het nog nét iets leuker! Er is genoeg leuk vakantie speelgoed, zoals spelletjes en speeltjes, om veel en urenlang plezier te hebben.