LEGO onthult racing game LEGO 2K Drive

Publicatiedatum: 23-03-2023

Ken jij de game LEGO Racers nog? Mooi nieuws, The LEGO Group en uitgever 2K hebben namelijk een nieuwe LEGO racing game geïntroduceerd: LEGO 2K Drive. De game is de eerste titel in een samenwerking om in de toekomst meer LEGO AAA-games uit te brengen. Bekijk hieronder de eerste beelden.

LEGO 2K Drive wordt een driving adventure game waarin spelers in een enorme, open wereld elk voertuig kunnen bouwen en daarmee kunnen uitgroeien tot een ware LEGO-racelegende.


Spelers reizen door unieke regio’s in het zogenoemde Bricklandia waarbij ze het moeten opnemen tegen tal van charismatische rivalen. Dit met als uiteindelijke doel om de felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen.


De wereld is gevuld met races, uitdagingen, minigames, verzamelobjecten en bekende voertuigen die je kent van LEGO series als LEGO City, LEGO Creator en LEGO Speed Champions.


Dit alles doe je geheel in stijl met je eigen voertuig. Er zijn meer dan 1000 unieke LEGO-steentjes beschikbaar om jouw ride mee samen te stellen en die je bovendien kunt pimpen met tal van mooie stickers.

LEGO 2K Drive heeft een releasedatum van 19 mei en verschijnt voor de PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Op dit moment hebben wij nog geen pre-order beschikbaar. Zodra hier verandering in komt kun je terecht bij onze game pre-orders.