Releasedatum en nieuwe trailer voor Final Fantasy XVI

Publicatiedatum: 09-12-2022

Uitgever Square Enix heeft de releasedatum voor Final Fantasy XVI bekendgemaakt. De action-rpg moet vanaf donderdag 22 juni 2023 verkrijgbaar zijn voor de PlayStation 5 (PS5). De bekendmaking ging samen met de lancering van een nieuwe trailer. Bekijk hieronder de beelden.

In Final Fantasy XVI volg je als speler het verhaal van Clive Rosfield, een krijger die ook wel First Shield of Rosaria wordt genoemd. In zijn missie om zijn jongere broer Joshua te beschermen, krijgt Clive te maken met de kwaadaardige entiteit Dark Eikon Ifrit.


In de nieuwe trailer lijkt het erop dat Clive Joshua niet langer kan beschermen en zit er niks anders op dan wraak te nemen. Met zijn ontketende krachten neemt hij het op tegen tal van angstaanjagende monsters. En als je de monsters niet als mens kunt verslaan? Dan verander je toch zelf in een monster!


Wil jij Final Fantasy XVI op de dag van release direct in huis hebben? pre-order Final Fantasy XVI dan nu snel en eenvoudig bij Intertoys! Bekijk ook eens onze pre-order pagina voor overige aankomende games.