Street Fighter 6 demo nu beschikbaar

Publicatiedatum: 21-04-2023

Goed nieuws voor iedereen die alvast een voorproefje wil van Street Fighter 6! Uitgever Capcom laat vandaag, vrijdag 21 april, namelijk weten dat er een demo is gelanceerd voor de aanstaande fighting game. De demo is nu beschikbaar voor de PS4 en PS5 en volgt op 26 april voor de Xbox Series X|S en PC.

Met de demo voor Street Fighter 6 kunnen spelers het begin van de World Tour-modus spelen, waarbij je een eigen avatar maakt, en geselecteerde modi van Fighting Ground. Leuke bijkomstigheid is dat je je avatar kunt meenemen naar de volledige game als je deze op hetzelfde platform speelt.


Ook kun je alvast vechten met twee iconische vechters, namelijk Luke en Ryu, en zijn de Genbu Temple en Training Room twee van de speelarena’s.


Capcom geeft ten slotte aan dat deze demo geen online features heeft. Daarnaast is er geen Battle Hub aanwezig en kunnen sommige menukeuzes nog niet worden gebruikt.

Wil jij na het spelen van de Street Fighter 6 demo de volledige game alvast pre-orderen? Plaats dan nu je bestelling bij Intertoys.


PS4 Street Fighter 6
PS5 Street Fighter 6
Xbox Series X|S Street Fighter 6