Trailer: minigames in Kirby’s Return to Dreamland Deluxe!

Publicatiedatum: 03-02-2023

Een mooi avontuur staat op het punt van beginnen met Kirby’s Return to Dreamland Deluxe! De game, een remake van de klassieker uit 2011, met de vrolijke roze pluizenbol wordt op 24 februari gelanceerd en uitgever Nintendo trakteert ons vandaag op een nieuwe trailer.

In deze nieuwe trailer voor Kirby’s Return to Dreamland Deluxe is er ruim aandacht voor de verschillende minigames die jij alleen of samen met je vrienden kunt gaan spelen. In het gezellige Merry Magoland, een heus attractiepark en tevens thuisbasis van de minigames, legt Manager Magalor uit wat je allemaal kunt beleven!


Wie is het beste in eieren opslokken? Wie is kampioen sterrenwerpen en wie kan het beste rotsen splijten? Het zijn enkele mooie uitdagingen die deze nieuwe Kirby game heeft te bieden. Bovendien kun je met het voltooien van de minigames weer stempels verdienen waarmee je extra bonussen kunt ontgrendelen. Win-win!

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan met deze game? Pre-order Kirby’s Return to Dreamland Deluxe voor de Nintendo Switch dan nu bij Intertoys!