LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard 71457

1997437
LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard 71457
+ / - Zweef boven de afbeelding om te zoomen.
Meer afbeeldingen
  • IceCat Video
  • Productomschrijving
  • Productspecificaties
  • Reviews

De spannende momenten uit de tv-serie speel je eenvoudig na met deze LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard set. LEGO-nr. 71457

Uren speelplezier met de LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard bouw- en speelset. De set is gebaseerd op de tv-serie en volgt Zoey die haar vriendin Nova probeert te redden uit handen van het nachtmerriewezen Susan op Pegasus het vliegende paard. Met de bouwinstructies op basis van verhalen kunnen kinderen hun fantasie gebruiken om Zoey's pad te bepalen.

Om Zoey te helpen Nova te redden, kunnen kinderen een vogelfiguur voor haar bouwen of haar vleugels geven. De twee bouwmogelijkheden stimuleren niet alleen de creativiteit en verbeeldingskracht, maar zorgen ook voor dubbel zo veel speeltijd.

Het paard heeft een verstelbaar hoofd, heupen, hoeven en staart, zodat kinderen de figuur gemakkelijk kunnen poseren en ermee kunnen spelen. De gedetailleerde troon van de Nachtmerriekoning en Zoey's vogel kunnen op de rug van het wezen worden bevestigd.

Eigenschappen:

  • Deze LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard speelset heeft een verstelbare speelgoed paard figuur, vier minifiguren en de keuze uit twee bouwmogelijkheden om scènes uit de tv-serie na te spelen.
  • Bevat ook de troon van de Nachtmerriekoning en twee bouwmogelijkheden om Zoey te helpen Nova te redden; kinderen kunnen kiezen om een vriendelijke vogel dieren figuur te bouwen of om haar vleugels te geven zodat ze de nachtmerries kan achtervolgen.
  • Het Pegasus dieren speelgoed heeft een in allerlei standen verstelbaar hoofd, heupen, hoeven en staart, plus de troon van de Nachtmerriekoning en Zoey's vogel kunnen op de rug van het fantasie wezen worden geplaatst voor nog meer coole dromen en avonturen.
  • Gebaseerd op de spannende DREAMZzz tv-serie heeft de bouwset LEGO DREAMZzz minifiguren van Zoey met een pijl en boog, Nova en de Nachtmerriekoning, en een LEGO poppetje van het nachtmerriewezen Susan.
  • Met bouwinstructies gebaseerd op verhalen (ook digitaal beschikbaar in de LEGO Builder app) kunnen kinderen zich helemaal laten opgaan in de actie en hun verbeelding erop loslaten wanneer ze Zoey's pad kiezen.
  • LEGO-nr. 71457

Lees meer
Adviesleeftijd:
vanaf 8 tot 16 jaar
Waarschuwingstekst:
Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden., Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.
Merk:
LEGO
Merk en serie:
LEGO DREAMZzz
Lees meer
CE keurmerk:
Ja
Artikelnummer:
1997437
Barcodes:
5702017419374
5702017419374
Oorspronkelijke jaar van uitgave:
2023
Aantal minifiguren:
3
Aantal onderdelen:
482
Categorie educatief speelgoed:
Engineering
Speelgoedthema:
Film, TV & boeken
Kleur:
Multikleur
Materiaal:
Kunststof
Afmetingen verpakking (cm):
26,2x28,2x7,6 (LxBxH)
Gewicht exclusief verpakking (gr):
649
Gemiddelde algehele beoordeling:
4,857
Totaal aantal beoordelingen:
21
5702017419374
Aflevering
Gratis ophalen binnen 60 minuten!
52.99 38.99

incl. BTW

Je bespaart 14.-
Actie

Onze winkelvoorraad

product-image
LEGO DREAMZzz Pegasus het vliegende paard 71457
38.99

Vind winkel

  • Op werkdagen besteld, binnen 1-2 dagen in huis*
  • Gratis ophalen én inpakken in onze winkels
  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis retour en 30 dagen bedenktijd

LEGO Adviesprijs

Wanneer een LEGO bouwset met korting wordt aangeboden, is deze korting berekend op de LEGO adviesprijs.

Schrijf een review en maak kans op een Intertoys Kadokaart. Iedere maand verloten wij 1 Intertoys Kadokaart t.w.v. 100.-!

Hoe gaan wij om met reviews?