• Home
  • Beste speler FIFA 23? Bekijk onze voorspelling | Intertoys
FIFA 23 blog

Winactie: de beste speler van FIFA 23

Publicatiedatum: 19-8-2022

Op 30 september is het weer zo ver: FIFA 23 komt uit! En dat voor de allerlaatste keer met deze naam. Hierna zal FIFA door het leven gaan als EA Sports FC. Om dat te vieren maak jij kans op één van de twee FIFA 23 exemplaren. Ga hiervoor naar onze Instagram of Facebook en laat in een reactie weten wie jouw favoriete FIFA 23 speler of speelster is. Je kunt meedoen tot en met 31 augustus 2022.


Kun je niet wachten en wil je verzekerd zijn van een exemplaar? Pre-order FIFA 23 dan nu bij Intertoys.


Intertoys voorspelt

Ook al wordt de naam van FIFA veranderd, er zal één vraag altijd blijven bestaan: wie wordt de beste speler van FIFA? Wij zijn even bij ons orakel van Intertoys langsgegaan en daar is een voorspelling uitgekomen. Dat doen wij niet alleen voor beste mannelijke speler met hoogste FIFA rating, maar ook voor de beste vrouwelijke speelster van FIFA 23.

Beste speler van FIFA 23

Waar in FIFA 22 en FIFA 21 Lionel Messi met een rating van 93 voor de elfde keer de beste speler van het spel was, denken wij bij Intertoys dat Messi in FIFA 23 niet de hoogste FIFA rating zal krijgen. Op basis van afgelopen seizoen kan er eigenlijk maar één speler de beste speler van FIFA 23 zijn, en dat is *trommelgeroffel*…

FIFA 23 Blog

Karim Benzema heeft afgelopen seizoen de sterren van de hemel gespeeld. Met zijn doelpunten en assists heeft hij Real Madrid niet alleen naar het Spaanse landskampioenschap geleid, maar ook naar de Champions League overwinning.


In FIFA 22 was Benzema een speler met een rating van 89, maar volgens ons zal hij in FIFA 23 een spelersrating krijgen van 92. Zijn kracht ligt vooral in zijn positiespel, leiderschap, schotkracht en koppen. In FIFA 23 voor de Playstation 5 wil je Benzema zeker als eerste kopen om jouw FIFA Ultimate Team (FUT) team te versterken.

Beste speelster van FIFA 23

Wie wordt de beste speelster van FIFA 23? Ondanks dat ons hart wel harder gaat brullen dat Vivianne Miedema, net zoals in FIFA 22, de hoogste FIFA 23 rating krijgt. Toch denken wij dat zij het onderspit gaat delven tegen Sam Kerr.

FIFA 23 Blog

De Australische heeft een geweldig seizoen gedraaid met haar club Chelsea. Zo werd ze opnieuw kampioen en topscorer van de Engelse competitie, won ze de FA cup en staat ze als eerste vrouw ooit op de cover van de Ultimate Edition van FIFA 23.


Daarom zal ze volgens ons de beste speelster van FIFA 23 worden met een rating van 92. Haar grootste kwaliteiten in FIFA 23 zullen positionering, balcontrole, koppen en afmaken zijn. Kerr is een spits om rekening mee te houden.


Beste Nederlandse spelers van FIFA 23

Voor de beste speler en speelster van FIFA 23 wereldwijd was het lastig een voorspelling te doen. Maar gelukkig is het voor de beste Nederlandse speler en speelster een stuk makkelijker om een gokje te wagen.


De afgelopen jaren was Virgil van Dijk de beste Nederlandse speler van FIFA. In FIFA 22 had Virgil nog een rating van 89. In FIFA 23 denken wij dat van Dijk een rating krijgt van 90 vanwege weer een goed seizoen met zijn club.

FIFA 23 blog Virgil

De sterke kwaliteiten van Virgil zullen kopkracht, fysiek, tackles en leiderschap zijn. Als je van Dijk in je team hebt, heb je de beste Nederlandse verdediger van FIFA tot je beschikking.

FIFA 23 blog Miedema

Bij de dames zal volgens ons Vivianne Miedema de beste Nederlandse speelster van FIFA 23 worden. In FIFA 22 had Miedema nog een rating van 92, maar wij denken dat Miedema iets lager wordt ingeschaald in FIFA 23 met een rating van 91. Miedema heeft namelijk een iets minder seizoen gedraaid en tijdens het afgelopen EK heeft Miedema samen met de Oranjedames geen potten kunnen breken.


Haar sterkste kwaliteiten zijn afronden, positionering, schotkracht en reacties. Daarmee zal ze één van de beste speelsters van FIFA 23 zijn en qua potentie zelfs de allerbeste.

Ben jij het eens met onze voorspelling? Laat in een reactie op Instagram of Facebook weten wie jouw favoriete speler of speelster is!