Schildersets en benodigdheden

Stap in de creatieve wereld van de kunst met de schildersets en schilderbenodigdheden van Intertoys! In ons assortiment ontdek je alle schilderspullen die je nodig hebt om de mooiste kunstwerken te creëren. Lees meer Toon minder
Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 89  producten
  • 3.99

    incl. BTW

1 - 24 van 89  producten

Schilder een mooi schilderij met een handige schilderset

Het handige aan een schilderset is dat je direct aan de slag kunt. Deze schildersets bevatten namelijk alles wat je nodig hebt om gelijk te kunnen beginnen aan je creatie. Of je nu een middag schattige gipsdieren schildert of een mooie afbeelding wilt schilderen op nummer, met de schildersets van Intertoys kun je écht je creativiteit uiten.


Tussen ons aanbod aan schildersets vind je allerlei schitterende sets van Ravensburger, SES en nog meer mooie merken. Van stenen tot sieraden schilderen, je ontdekt het allemaal bij Intertoys.


Met alle schilderbenodigdheden ben je altijd goed voorbereid

Een canvasdoek of schetsboek? Check! verf in je favoriete kleuren? Dubbelcheck! Het enige wat nog ontbreekt zijn goede kwasten. In ons assortiment ontdek je allerlei verschillende kwastensets en penselen die geschikt zijn voor kunstenaars van alle leeftijden. Met deze schilderbenodigdheden van goede kwaliteit maak je de allermooiste schilderijen!


Kliederen met verf is natuurlijk het leukste wat er is, maar vlekken in je kleding zijn minder leuk. Met een verfschort bescherm je jezelf tegen een groot knoeifestijn. Een klieder- of verfschort is niet alleen handig tijdens het verven, ook tijdens het knutselen met stiften, lijm en klei komt deze goed van pas!


Ontdek alle schildersets en schilderbenodigdheden bij Intertoys

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kind dat zijn creativiteit wilt uiten of gewoon voor een gezellige knutselmiddag thuis, op deze pagina zit je goed. Schilderspullen online kopen doe je natuurlijk bij Intertoys! Bekijk ons aanbod aan schildersets en schilderbenodigdheden en begin zo snel mogelijk aan je nieuwe artistieke project.