EA lanceert story trailer Star Wars Jedi: Survivor

Publicatiedatum: 21-03-2023

Uitgever Electronic Arts heeft de story trailer voor Star Wars Jedi: Survivor naar buiten gebracht. Goed nieuws dus voor alle Star Wars-fans die reikhalzend uitkijken naar de game.

De story trailer voor Star Wars Jedi: Survivor schetst in ruim anderhalve minuut welk verhaal jou staat te wachten. Er is vijf jaar verstreken sinds de gebeurtenissen in Star Wars Jedi: Fallen Order.


Cal Kestis en zijn team vervolgen het avontuur om het Keizerrijk te verslaan en de Jedi Order te herstellen. De story trailer toont een aantal bekende gezichten die we nog kennen van Star Wars Jedi: Fallen Order, waaronder Nightsister Merrin en kapitein Greez Dritus.


Verder vliegt er natuurlijk weer de nodige gameplay voorbij waarin Cal zijn krachten demonstreert en tegenstanders het moeten ontgelden. Maar genoeg gesproken, tijd voor de beelden!

Star Wars Jedi: Survivor ligt vanaf vrijdag 28 april in de schappen voor de PS5 en Xbox Series X|S. Verzeker jezelf van een exemplaar door nu alvast een pre-order te plaatsen bij Intertoys en profiteer daarbij van de pre-order bonussen.


PS5 Star Wars Jedi: Survivor