Official Reveal Trailer Star Wars Jedi: Survivor

Publicatiedatum: 09-12-2022

Star Wars-fans opgelet: op 17 maart 2023 brengt EA het langverwachte vervolg van Star Wars Jedi: Fallen Order uit. Op deze dag is de release van de game Star Wars Jedi: Survivor. Deze zal verschijnen voor PlayStation 5 (PS5), Xbox Serie X|S en PC. Bekijk snel de trailer!


In Star Wars Jedi: Survivor speel je opnieuw als Cal Kestis. De Jedi is inmiddels geen Padawan meer, maar uitgegroeid tot een echte Jedi Knight. Mede door de verwachtingen die hij met zich meedraagt van de Jedi Order, is zijn strijd tegen het keizerrijk alleen maar gevaarlijker geworden.


De game zal niet alleen nieuwe personages, vijanden en locaties bevatten, maar spelers kunnen zich op nieuwe manieren door de wereld van Star Wars begeven. Ook zal Cal tijdens zijn reis extra Force-vaardigheden leren en nieuwe lightsaber-vechtstijlen.


Maar misschien wel het allerleukste zijn de nieuwe locaties ontdekken. Volgens EA zijn de locaties groter dan in Star Wars Jedi: Fallen Order en valt er meer te ontdekken.


Wil jij alvast verzekerd zijn van een exemplaar van Star Wars Jedi: Survivor? Pre-order Star Wars Jedi: Survivor dan nu snel en eenvoudig bij Intertoys.