Star Wars Jedi: Survivor krijgt gewilde fast travel feature

Publicatiedatum: 07-02-2023

Ontwikkelaar Respawn Entertainment gaat een fast travel-functie toevoegen aan Star Wars Jedi: Survivor. Een feature die door veel fans met open armen zal worden ontvangen.

De bekendmaking van het toevoegen van fast travel werd gedaan door de game director van Star Wars Jedi: Survivor, Stig Asmussen, in gesprek met het Engelse tijdschrift Play Magazine. Door het toevoegen van fast travel kunnen spelers in de Star Wars game veel sneller van plek A naar plek B reizen.


In Star Wars Jedi: Fallen Order, de voorloper van Star Wars Jedi: Survivor, was er nog geen sprake van fast travel en moest alles te voet worden verkend. Bij veel spelers zorgde dit voor frustratie omdat het volledig ontdekken van een planeet daarmee te veel tijd in beslag nam.


Respawn Entertainment heeft kennelijk geluisterd naar deze feedback en de feature toegevoegd. Daarnaast maakte Asmussen bekend dat spelers in Star Wars Jedi: Survivor kunnen reizen op berijdbare wezens (mounts), een feature die eveneens niet aanwezig was in Star Wars Jedi: Fallen Order.

Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor verschijnt op vrijdag 28 april voor de PlayStation 5 (PS5) en Xbox Series X|S. Wil jij de game op de dag van release gelijk in huis hebben? Pre-order Star Wars Jedi: Survivor dan voor jouw favoriete console bij Intertoys: