Maak de creatiefste filmpjes met Intertoys!

Zelf filmpjes maken met Intertoys

Publicatiedatum: 8-4-2022

Zodra je je telefoon opent, zie je het meteen: de coolste dansjes, de beste tutorials en de creatiefste knutselwerkjes. Sociale media staan tegenwoordig bomvol korte filmpjes waarin je de leukste dingen ziet. Deze video’s zijn een manier om jezelf te uiten en te laten zien wat jij leuk vindt en waar je goed in bent.


Of je nu een heerlijk vijfgangendiner op tafel kunt zetten, de beste speelgoedtester bent of de sterren van de hemel kunt zingen. Door het maken van korte filmpjes kun je alles met vrienden delen en je creativiteit verder ontwikkelen. Intertoys heeft de tips voor jou om zelf creatieve filmpjes te maken.


Een goede camera voor het maken van filmpjes

Voor het creëren van filmpjes heb je natuurlijk een goede camera nodig. Je kunt creatieve filmpjes maken met een speciale vlogcamera, zoals de VTech KidiZoom Vloggercam. Deze camera bevat een statief, green screen en meer dan 20 coole achtergronden. Met een vloggercamera kun je de mooiste selfies en coolste video’s maken.


Je kunt natuurlijk ook makkelijk filmpjes opnemen met je eigen telefoon. De meeste telefoons hebben namelijk een goede camera waar je filmpjes mee kunt maken. Daarnaast heeft Intertoys heel wat accessoires beschikbaar om de filmpjes met je telefoon leuker, mooier en creatiever te maken.


Maak de creatiefste filmpjes met de Create It! video set pro

De juiste belichting om te filmen

Goede belichting is natuurlijk heel belangrijk voor het maken van goede filmpjes. Je kunt buiten filmpjes maken met natuurlijk daglicht. Maar voor het filmen op locaties binnen kun je soms wel wat extra belichting gebruiken. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een ringlamp gebruiken. Een ringlamp is een cirkelvormig licht, waarbij je je telefoon in het midden kan plaatsen. Hierdoor wordt jouw filmpje gelijkmatig verlicht.


Je kunt bijvoorbeeld filmpjes maken met de video starter kit, waarbij je de lamp op een tafel kunt klemmen. Ook is de Create It! video set pro een goede optie voor het maken van filmpjes. Deze ringlamp staat op een statief waar je je telefoon in kunt plaatsen. Daarnaast zit er een green screen bij, waardoor je de coolste achtergronden kunt maken. Een ringlamp kun je het beste gebruiken voor stilstaande video’s, zoals tutorials of zangfilmpjes.


Bewegende filmpjes opnemen

Wil je graag filmpjes maken waarin je bijvoorbeeld danst, springt of heen en weer rent? Dan wil je natuurlijk wel dat je bewegingen goed gevolgd worden door de camera. Dat kan met de Qware 360 bewegingstracker van Intertoys, die jouw bewegingen automatisch volgt.


Je hoeft alleen maar je telefoon in de houder te zetten en je kunt de gekste, bewegende filmpjes maken. Via de app kun je de face tracking aanzetten, waardoor je gezicht overal gevolgd wordt. Voeg grappige en leuke filters toe aan jouw filmpje en wordt een ware vlogger!


Creatieve filmpjes maken

Weet jij waarover je filmpjes wilt maken? Heb je de juiste belichting uitgekozen en weet je of je een bewegend of stilstaand filmpje wilt? Dan is het tijd om het creatieve gedeelte van je filmpje op te pakken. Je wilt natuurlijk dat je video er supercool uit komt te zien. Begin bij jezelf en voeg extra glamour toe aan je presentatie met bijvoorbeeld mooie make-up of haarkrijt. Jij straalt helemaal met de Let’s Glow Studio. Met de oplichtende knutselmaterialen kun jij jouw haren, nagels en gezicht laten shinen. Creëer de coolste looks met de bijbehorende accessoires en licht op in het donker. Bepaal met de LED clip in welke kleur jij wilt shinen in jouw filmpje.


Maak de creatiefste filmpjes met Let's Glow Studio