• Home
  • Speelgoedblog Intertoys | Blijf op de hoogte

Speelgoedblog Intertoys

Ben je benieuwd naar het laatste nieuws omtrent het nieuwste speelgoed? Dan ben je bij Intertoys, de specialist op het gebied van speelgoed, helemaal aan het juiste adres! Ontdek de laatste trends en tips op onze speelgoedblog die allemaal te maken hebben met speelgoed en games.

Bekijk hier onze buitenspeelgoed & sport blogs!

Bekijk hier onze vrijetijdsblogs!

Bekijk hier onze baby & peuter blogs!

Bekijk hier onze bouwsets & speelsets blogs!

Bekijk hier onze spellen blogs!

De leukste verhalen over speelgoed en games

Als echte speelgoed specialist doen wij er natuurlijk alles aan om jou te voorzien van mooie speelgoedverhalen. Blijf daarom dus altijd op de hoogte van de leukste speelgoednieuwtjes met onze speelgoedblogs! In onze blogs delen wij graag met jou de mooiste trends, tips en andere leuke berichten omtrent speelgoed en games. Op deze manier ontdek je nog meer over jouw favoriete speelgoed.


Of het nu gaat over tips om te winnen met Monopoly, het bouwen van je eigen knikkerbaan of het kiezen van de beste inline skates: onze speelgoedblog vormt jouw leidraad voor leuke verhalen over tal van prachtig speelgoed! Is er een Nationale Buitenspeeldag, Kinderboekenweek of Wereld Scrabble Dag? Ook dan zit je helemaal goed op deze pagina voor leuke tips en feitjes.


Maar ook blogs over populaire games als Pokémon of alle ins and outs over een nieuwe console zijn hier terug te vinden. Neem een kijkje en laat je verrassen door de meest leuke en creatieve speelgoedverhalen!


Wil je liever alleen op de hoogte gehouden worden van het leukste en belangrijkste gaming nieuws? Bekijk dan ook onze gaming nieuwsblog!