• Home
  • Forspoken zeker twee jaar exclusief voor PS5 | Intertoys

Forspoken zéker twee jaar exclusief voor PlayStation 5

Publicatiedatum: 15-11-2022

Sony heeft officieel bekendgemaakt dat Forspoken voor in ieder geval twee jaar een PlayStation 5 (PS5) exclusive zal zijn. Het nieuws werd gedeeld via de nieuwe ‘Play Like Never Before’ trailer.

Het is een publiek geheim dat Forspoken exclusief verschijnt voor de PlayStation 5, maar over de tijdsduur was nog niets bekend. In de onderstaande trailer wordt nu aangegeven dat de game zeker tot januari 2025 exclusief beschikbaar zal zijn voor de PlayStation 5. Je moet wel even goed kijken bij deze trailer, want de kleine letters flitsen razendsnel voorbij.


In Forspoken speel je als Frey Holland die op mysterieuze wijze naar het adembenemende land Athia wordt verplaatst. In haar zoektocht om terug te keren naar huis ontrafelt Frey de mysteries van Athia en ontdekt ze krachten die ze niet voor mogelijk had gehouden.

Forspoken verschijnt op 24 januari 2023 voor de PlayStation 5. Wil jij jezelf alvast verzekeren van een exemplaar? Plaats dan nu jouw Forspoken pre-order bij Intertoys! Voor andere pre-orders kun je tevens terecht op onze pre-order pagina.